Food

Food | Levens genieters | balans

Wij zijn echte levens genieters en zoeken hierin de balans.

Alles eten uit de schijf van vijf meerdere keren per dag maar met kleinere porties.

Wij zijn geïnspireerd door de lifestyle ‘Leven met een kleine maag dit concept heb ik, Lucia Bartels geschreven. (boek in wording)

Het concept is geschreven voor mensen met een kleine maag door bijvoorbeeld een ziekte of een operatie (Gastric bypass). Of voor die mensen die hun maag op natuurlijke wijzen willen laten krimpen.

Obesitas is een aandoening die met recht een welvaarsziekte genoemd kan worden. We eten te veel en pakken massaal naar vette en zoete tussendoortjes. Dik zijn kan gezondheid en welzijn van iemand dusdanig beïnvloeden dat het ernstige gevolgen met zich meebrengt. Maagverkleiningen zoals Gastric bypass, maagbandje of Sleeve zijn operaties die jaarlijks in aantal toenemen. De ervaring leert dat mensen na ongeveer drie jaar na een maagverkleining de grip op voeding weer verliezen. Het gevaar is dat je je maag weer gaat oprekken en je uiteindelijk weer aankomt.

Het concept:  Gewoon | Gezond | Genieten

Meer eetmomenten per dag maar met kleinere porties.

Soms mogen de teugels ook wat losser

Via blogs en sociaal media wil ik jullie op de hoogte houden van de vorderingen van het boek. En deel ik met jullie verantwoorde en soms onverantwoorde recepten.   

Stijlvol Living trekt zijn lifestyle door naar de innerlijke en uiterlijke mens.
We houden je op de hoogte van de laatste hotspots op gebied van Interieur –  Beauty | Fashion  – FoodLuxury gadgetsschilderijen
Mijn naam is Lucia Bartels blogger van Stijlvol Living ik ben interieurstylist, beautyspecialist en voedingsdeskundigen maar vooral een levensgenieter.